SCA - Brewing Professional - ausgebucht - Bonner Kaffeeschule

SCA – Brewing Professional – ausgebucht

Datum/Uhrzeit
04.09.2017 - 05.09.2017
10:00 - 17:30

Ort
Bonner Kaffeeschule


Übersetzung folgt

Having learnt how to chart your coffee in the Intermediate module, the Professional module puts that to good use to investigate and scientifically understand a range of brewing factors. The course will look at aspects such as:

Charting by-pass and investigating its effect on flavour
Investigating the effect of grind particle size
Understanding how to chart espresso and brew within a given extraction percentage
Learning how to influence the brewing parameters to hit precise extraction targets
Learning how to influence the brewing parameters to hit precise strength targets
Understanding the effect of different temperatures on coffee brewing
Understanding the acidity in your coffee at different points within the brewing process
Investigating how different water qualities has an effect on coffee brewing and flavour
Understanding how different holding methods for brewed coffee affect quality and flavour
Understanding how different degrees of roast effect the brewing process

It is recommended that you have reasonable experience of working in this field before attempting this level. Prerequisites for this module of the CDS are:

brewing-cdsBrewing Intermediate is mandatory
Introduction to Coffee (recommended only)
Barista Skills Foundation/Intermediate (recommended only)

The course provides you with the key information to enable you to sit your Brewing Professional certification that consists of 10 short practical brewing tests and a written exam (35 questions with a pass rate of 80% required).

Successful students will be awarded 25 points towards the SCAE Coffee Diploma.

Zielgruppe: Brüher mit fortgeschrittenen Fähigkeiten und detaillierten Kenntnissen der Kaffeekunde.
Seminardauer: Zwei Tage 10 – 17:30, zwei Tage a 7,5 Stunden (inkl. Mittagspause)
Vorerfahrung: Dieser Kurs ist die Weiterführung des Kurses Brewing Intermediate und vertieft die dort behandelten Inhalte. Vorraussetzung ist das Level Brewing Intermediate, empfohlen wird Barista Intermediate und Sensory Foundation. Zwischen Intermediate- und Professional-Prüfung müssen nach SCAE-Vorgaben mind. drei Monate vergangen sein.
Teilnahmegebühr: 929,-. Davon sind 607,70 € brutto Kursgebühr und 321,30 € brutto Prüfungsgebühr der SCA = 929,-. Nicht enthalten sind Unterkunft und Verpflegung.
Rabbatt: Wer SCA-Mitglied ist, zahlt statt 929,- nur 839,- inkl. Prüfungsgebühr. Bitte einfach unten im Textfeld samt Mitgliedsnr. angeben.
Bildungsprämie: 50% der Workshopkosten können durch einem Prämiengutschein des Programms Bildungsprämie übernommen werden.
Teilnehmer: Zwei Personen

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